Demonstracija TTS


Citaj mi

Ukoliko želite odmah da čujete kako funkcioniše naš sistem za sintezu govora, možete ukucati proizvoljan tekst i kliknuti na dugme "Izgovori". Probajte!
Date su opcije za promenu brzine čitanja i visine glasa. Takođe možete izabrati da čujete kako je zvučao naš prethodni sintetizator za srpski jezik (Marija i Steva) kao i stari sintetizator za hrvatski jezik (Marica i Ivica).

Na svakoj stranici ove prezentacije klikom na dugme "Čitaj mi" biće demonstrirano ozvučavanje web stranica, a ako posetite link https://www.alfanum.co.rs/citajmi uključićete opciju izgovaranja stavki menija kada mišem pređete preko njih. Za tu opciju potrebno je da imate omogućeno upisivanje cookie-ja, a u zavisnosti od vaše mrežne konekcije i opterećenosti servera moguće je da će se zvučni zapis čuti tek nekoliko sekundi nakon prelaska mišem preko neke stavke u meniju, pa molimo za strpljenje i razumevanje s obzirom da je u pitanju samo demonstracija raznih mogućnosti sistema. Da biste isključili ovu funkciju, dovoljno je da opet posetite gornji link i cookie će biti obrisan, a samim tim i isključena ova demonstracija.
 
brzina
visina
 
 
 
 
UPOZORENJE!
Ova demonstracija ima isključivo promotivni karakter. Komercijalna upotreba dobijenih snimaka nije dozvoljena.